Borsa İstanbul Ziyareti

2018_imkb

Avrupa Birliği Enstitüsü AB İktisadı anabilim dalı öğrencileri 23 Mart 2018 tarihinde Doç. Dr. İmre Ersoy eşliğinde Borsa İstanbul’a ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, Borsa İstanbul’un Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) işbirliği ile gerçekleştirdiği “Geleceğin Finansçıları Borsa İstanbul’da Buluşuyor” adlı konferansa katıldılar. Konferansın açılışını Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı’nın “hoş geldiniz” konuşmasından sonra FODER kurucu başkanı Özlem Denizmen yaptı. Daha sonra FODER Başkan Yardımcısı Atilla Köksal Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasalarının tanıtıldığı bir sunum gerçekleştirdi. Köksal konuşmasında Sermaye Piyasaları, Sermaye Piyasalarında çalışma imkânları ve Borsa İstanbul’un Dünya Borsalarında yeri konularına ağırlık verdi. Gezi, konferans sonrasında Borsa İstanbul İşlem Merkezi ve Gong Törenlerinin yapıldığı salonun ziyareti ile sona erdi.

Bu sayfa Avrupa Birliği Enstitüsü tarafından en son 02.04.2018 06:18:35 tarihinde güncellenmiştir.