Romanya, Ulusal Siyasal Bilgiler ve Kamu Yönetimi Üniversitesi (SNSPA), Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Bölümü öğretim üyesi ve aynı üniversitenin Avrupa Çalışmaları Merkezi Müdürü Doç.Dr. Miruna Butnaru-Troncotă, Erasmus+ Akademik Personel/Ders Verme Hareketliliği Programı kapsamında Mayıs 2024’te Enstitümüzü ziyaret etmiştir. Butnaru-Troncotă, bu çerçevede, 7 Mayıs 2024 tarihinde Avrupa Siyaseti ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı, İngilizce Yüksek Lisans Programı, “AB’nin Dış Politikaları” dersi dahilinde öğrencilerimize “Ukrayna Savaşı Öncesi ve Sonrasında AB’nin Batı Balkanlar Genişlemesinin Siyasallaşması” başlıklı bir ders vermiştir. Doç.Dr. Miruna Butnaru-Troncotă’ya Enstitümüze konuk olup değerli birikimlerini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz.

IMG-20240514-WA0107.jpg (230 KB)

Bu sayfa Avrupa Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 16.05.2024 15:07:30 tarihinde güncellenmiştir.