Merkez Bankası Ziyareti

Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü AB İktisadı Anabilim Dalı öğrencileri 15 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nı ziyaret ettiler. Öğrenciler, AB İktisadı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. İmre Ersoy’un eşliğinde Ankara’da düzenlenen Üniversite Bilgilendirme Toplantısına katıldılar. Üç senedir AB Enstitüsünün katıldığı ve gelenek haline gelen toplantı yaklaşık dört saat sürdü. Bilgilendirme toplantısının ilk bölümünde Merkez Bankası’nın görevleri, idari yapısı, Para Politikası ve Para Politikası Araçları ile ilgili bilgi verildikten sonra soru & cevap bölümüne geçildi. İkinci bölümde ise TCMB Kariyer Olanakları anlatıldı ve bu bölüm de soru & cevap kısmıyla sona erdi.TCMB ziyareti öncesi öğrenciler Ulus’ta bulunan II. Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Müzesini de ziyaret ettiler.

Bu sayfa Avrupa Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 29.01.2018 17:36:07 tarihinde güncellenmiştir.