Büyükelçi Engin Soysal ile Diplomasi Seminerleri

BE_Soysal_2.jpeg (338 KB)

Dışişleri Bakanlığı’nın mutabakatıyla Büyükelçi Engin Soysal tarafından “Diplomasi, Müzakere ve Arabuluculuk Seminerler Dizisi" enstitümüzde gerçekleştirecektir. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde 8 haftada tamamlanacak etkinliklerin planlama toplantısı 30 Kasım 2021 salı günü Göztepe Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Büyükelçi Engin Soysal seminer detayları hakkında Avrupa Araştırmaları Enstitüsü öğretim üyeleriyle detaylı bir görüş teatisi gerçekleştirdi.

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Büyükelçi Engin Soysal, çeşitli uluslararası örgütlerde Türkiye’yi temsilen üstlendiği görevler sırasında edindiği diplomasi, müzakere ve arabuluculuk tecrübelerini teorik bilgiyle bütünleştirerek Marmara Üniversitesi akademisyenlerine ve öğrencilerine sunacaktır.

Bu sayfa Avrupa Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 02.12.2021 15:26:56 tarihinde güncellenmiştir.