“Demokrasi için Siyasal Katılımın Önemi: Kadınların ve Gençlerin Demokratik Katılımı” / Şeyda Taluk

"Demokrasi için Siyasal Katılımın Önemi: Kadınların ve Gençlerin Demokratik Katılımı” Seminerleri serisinin üçüncüsü MARMARA Grubu Vakfı’nın, Enstitümüz hoca ve öğrencilerinin ve Beykent Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla 18 Aralık 2019 tarihinde Enstitüler Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminerin davetli konuşmacısı iletişim uzmanı ve yazar Şeyda Taluk söyleşiye öğrencilerin Demokratik süreçlere katılıp katılmadıklarını sorarak başladı. Demokratik süreçlere katılım konusunda kendi tecrübelerini anlatan Taluk, aynı zamanda İletişim ve Seçim İletişimi konusundaki görüş ve tecrübelerini paylaştı. Seçim Nasıl Kazanılır adlı kitabından da bahseden Taluk konuşmasında öğrencileri siyasal katılım konusunda daha aktif olmaları gerektiği konusunda yüreklendirdi. Seminer öğrencilerden gelen soruların yanıtlandığı bölümün ardından sona erdi.

Şeyda Taluk.jpeg (163 KB)